Vuoden 2014 MP-kouluttaja

Janne Tervola vuoden moottoripyöräkouluttajaksi

Suomen Moottoripyöräkouluttajat SMOK ry valitsi Vuoden 2014 Moottoripyöräkouluttajaksi Janne Tervolan Helsingistä. Palkinto luovutettiin Jannelle työn äärellä, Liikenneturvan moottoripyöräkouluttajakurssilla toukokuussa Joutsan seudun moottoriradalla.

Janne Tervola on pitkän linjan moottoripyöräkouluttaja ja motoristi, joka viihtyy yhtä hyvin enduropoluilla kuin moottoriradallakin. Kummassakin hän pystyy omalla eleettömällä tavallaan ja esimerkillään vakuuttamaan oppilailleen opetettavien asioiden merkityksen moottoripyörän hallinnassa.

Kouluttajakurssin Janne kävi vuonna 2002 ja kahden vuoden päästä hän suoritti hyväksyttävästi SMOK ry:n kouluttajatestit. Ammattitoimittajana Janne on monille motoristeille tuttu jo vuosien takaa asiantuntevista moottoripyörä- ja liikenneaiheista jutuistaan useissa auto- ja moottorilehdissä.

Janne Tervola on toiminut pitkään valtakunnallisen Ducati Clubin koulutusvastaavana ja klubin koulutusten hengen luojana. SMOKin kouluttajakursseilla ja Liikenneturvan MPEAK-kursseilla Janne on tullut tunnetuksi analyyttisesta, tinkimättömästä ja perusteellisesta tavastaan perehdyttää tulevia mp-opettajia moottoripyöräkoulutuksen haasteisiin.

Omien taitojen ja kouluttajavalmiuksien lisääminen on Jannelle tärkeää. Hän on osallistunut säännöllisesti koulutus- ja kehittämistilaisuuksiin. SMOKin kouluttajatestien vastaanottajana ja enduro-oppaana sekä -valmentajana Janne on saavuttanut koulutettavien ja alan harrastajien arvostuksen ja luottamuksen.

Lisätietoja : SMOK ry:n puheenjohtaja Tony Lind, p. 0500 558922

SMOK ry:n koulutusvastaava Jari Jokilampi, p. 0500 731445

Vuoden MP-kouluttaja, Janne Tervola p. 040 3424304