Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry

Tervetuloa Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry:n sivuille. SMOK kehittää moottoripyöräkouluttajien ammattitaitoa ja edistää moottoripyöräkoulutusta.

SMOKin järjestämät tapahtumat ovat lähinnä jäsenistölle tarkoitettuja, mutta koulutustilaisuuksia järjestetään tarvittaessa muillekin tahoille.

Jäsenyyden edellytys on toimiminen moottoripyöräopettajana tai suoritettu moottoripyöräkouluttajakurssi. Lue lisää

Vuoden 2023 toiminta käynnistyi MP23-messuilla Helsingin Messukeskuksessa vuosikokouksella 4.2. Katso tulevat tapahtumat

Ilmoittaudu ruosteenpoistoon 29.4.

Aloitamme treenit Joutsassa lauantaina 29.4. Voit tuoda myös vieraan harjoitteluun ja seuraamaan kouluttajatestejä. Lisää tapahtumasta tapahtumasivulla.
Ajoharjoittelun jälkeen pidetään radan lähellä sijaitsevalla Lamminmäen Tiloilla yhteinen illanvietto ja yhdistyksen ylimääräinen kokous. Kokouksen ja päivällisen jälkeen illanviettoa jatketaan Lamminmäen rantasaunalla.


Ilmoittaudu tapahtumaan tästä linkistä.

Ilmoittaudu SMOK kouluttajakurssille 16.–18.6.2023

SMOKin moottoripyöräkouluttajakurssi järjesteään tänä vuonna Joutsassa Josemoran ajoharjoitteluradalla.

Kursin hinta täyshoidolla kahden hengen huoneissa on 780 euroa. Ilman majoitusta ja ruokailuja hinta on 530 euroa.

Kurssi aloitetaan Teams-tapaamisena ti 23.5. klo 18-21
Kurssin käytännön osuus alkaa 16.6. klo 10
Kurssi päätty sunnuntaina 18.6. klo 16

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä.

SMOK ohjaajille oma merkki

SMOK ohjaajat saivat merkin, jota he ovat oikeutettuja kantamaan ja käyttämään toiminnassaan. Merkki on mustavalkoinen logo, jossa O-kirjaimen sisällä on kypärätunnus.

SMOK ohjaaja -nimitystä saa käyttää, kun on läpäissyt teoriakokeen, opetusnäytön ja A-kortin käsittelykokeen SMOKin testaajien valvonnassa.

SMOK-ohjaajatutkintoon käydyt testit voi hyödyntää osana auktorisointitutkintoa. 

Uuden logon luonnin ohella auktorisoidun kouluttajan logoa päivitettiin hiukan. Siitä poistettiin M-kirjaimen yläpuolella oleva kaari. Näin teksti erottuu paremmin.

Molempia merkkejä on tilattu tarroina 5, 10 ja 15-senttimetrin levyisinä. Kangasmerkit on tilattu 10 senttimetrin levyisinä. Ohjaajat saavat merkit postissa, kun ne tulevat sihteerillemme.

Lue kouluttajatestikriteerit tästä linkistä.