SMOKin tulevia tapahtumia

Kysy tarvittaessa tulevista tapahtumista lisää puheenjohtajalta tai hallitukselta.
 
Juho Levänen, puheenjohtaja, puh. 040 532 1068

Päivitetty: Enduroa Harjavallassa 16.-17.9.

lähettänyt Janne Tervola 13.8.2017 klo 10.57   [ 3.9.2017 klo 6.45 päivitetty ]

SMOK-enduroa harrastetaan Karhu-enduron mahtavilla reiteillä 16.-17.9.2017 Järilässä/Harjavallassa.
Päivä aloitellaan lauantaina klo 10 kokoontumalla Harjavallassa 2-tien varrella Hiittenharjun Hotellin viereisellä Teboililla

Maastoon siirtyminen klo 10.15, siis tankkaukset ja eväiden hankinta ennen sitä! Ole ajoissa paikalla – maastoon ei itse löydä eikä siellä kukaan enää puhelimeen vastaa!

Ota matkaan omat eväät, siis leipää, makkaraa ja riittävästi juotavaa. Hommaa ne etukäteen, Teboililla ei ole elintarvikemyyntiä!

Maastossa päivä aloitetaan kevyellä enduroryhmäkoulutuksella. Kierretään reitti siten että pysähdytään erilaisissa kohteissa, joissa kokenut endurokouluttaja antaa vinkkejä oikeaan toimintaan mm pehmeällä hiekalla, nopeissa käännöksissä, kivikossa, nousuissa ja laskuissa. Iltapäivää jatketaan omaan tahtiin ajaen.

Järilän maasto on mitä parhaiten enduroon sopivaa kangasmetsää ja soramontun reunaa – löytyy myös mäkiä, kivikkoa ja löysää hiekkaa! Eniten hommasta nauttii kun alla on oikea enduropyörä tai vähintään kunnon nappularenkaat ja maastoon tarkoitettu alusta. 

Crossipyörälläkin saa ajaa, kunhan se on muuten asiallisessa kunnossa. Reitin pääsee ympäri myös ensikertalainen, mutta hiki siinä tulee :) Liikennevakuutus on pakollinen jo oman turvasi takia!

Pyörä ajoa varten sinun pitää hommata itse. Mahdollinen vuokrauspaikka on Motopalvelu Niemitalo Orimattilassa, p.0400 492410/Timo Niemitalo.

Kouluttajatestien maasto-osuus on mahdollista suorittaa, kun ilmoitat sen ilmoittautumisesi yhteydessä. Testissä on osoitettava, että pärjää pyörän kanssa myös maastossa. Kisavauhtia ei tavoitella, mutta pitää reitti ympäri päästä. Maastoajo on suoraan hyväksytty, jos olet ajanut maaliin asti SML:n alaisen endurokilpailun, myös GGN hyväksytään :)

Ennen pimeää siirrytään Hiittenharjun hotellille. Sauna ja uima-allas on varattu meille klo 17 alkaen ja klo 19 on runsas mutta edullinen puffet-illallinen.
Ajoa jatketaan sunnuntaina omien halujen ja voimien mukaan.

Tapahtuma on suunniteltu kaksipäiväiseksi mutta voit osallistua myös vain toiselle päivälle. Toivottavaa olisi
mahdollisimman runsas osanotto molemmille päiville ja hauska yhteinen illanvietto siihen väliin!

Osallistumismaksu 50€ maksetaan SMOK ry tilille:FI7457008120037325 (kuitti mukaan!) tai käteisellä paikan päällä.

Maksu sisältää kahden päivän reittimaksun, koulutuksen, saunan ja uima-altaan. Maksu on kaikille sama: reittimaksu la-su, saunot tai et. Maksu sisältää myös kouluttajatestin maastoajo-osuuden.

Illallisen ja majoituksen maksat itse hotellilla. Illallisen hinta on 9,90€.Oheisesta linkistä voit varata edullisen majoituksen pe-la, la-su tai vaikka koko viikonlopuksi! 2 hh aamupalalla maksaa vai 79€ vrk, siis alle 40/nokka.

Ilmoittautuminen pikimmiten: vasku@liikennekouluopix.fi

Huonevarauksen teet itse kiintiöstämme ”Suomen Moottoripyöräkouluttajat”
Finlandia Hotelli Hiittenharju Hiittenharjuntie 1
29200 Harjavalta
GSM+358 44 561 0010 myynti@hotellihiittenharju.fi 

Ratakurssilla 1.7.-2.7. vapaita paikkoja

lähettänyt Janne Tervola 7.5.2017 klo 8.33

Kari Vehniäisen vetämällä ja auktorisoitujen kouluttajien avustamalla ratakurssilla on vielä tilaa.

Kurssi järjestetään Pesämäen moottoriradalla 1.-2.7.

Kurssin hinta on 320 euroa, mikä sisältää opetuksen lisäksi majoituksen, ruokailut, saunan ja ratamaksut.

Ilmoittaudu kurssille esa.elo@hotmail.com

Lisää tietoja alla olevasta kurssiesitteestä.Päivitetty vuosikokouksen esityslista

lähettänyt Janne Tervola 17.4.2017 klo 21.31

Vuosikokouksen esityslistaa on päivitetty

Hallitus on täydentänyt vuosikokouksen sisältöä ja esityslistaa. Pyydämme kaikkia jäseniämme tarkastamaan tehdyt täydennykset ennen kokousta. Täydennetty liite on alla erillisenä pdf-tiedostona. 

Saamme kokoukseen mm. esitelmän suomalaisen moottoripyöräkoulutuksen historiasta. Esitelmän pitää Jyri ”Jysky” Tengman.

Lisäksi hallitus haluaa keskusteltavaksi ja päätettäväksi SMOKin tulevaisuuden toimintaa koskevan SMOK2020 toimintasuunnitelman.

Tervetuloa kokoukseen

Hallitus

PS. MUISTATHAN MAKSAA JÄSENMAKSUSI ENNEN KOKOUSTA!

Vuosikokous ja ruosteenpoisto lauantaina 22.4.

lähettänyt Janne Tervola 17.4.2017 klo 7.25   [ 17.4.2017 klo 7.26 päivitetty ]

Maaposti ei ole ilmeisesti saavuttanut kaikkia jäseniä, alla kokouskutsu. 

Tervehdys SMOKkilainen

Uusi koulutuskausi on alkamassa ja Suomen moottoripyöräkouluttajat ry haluaa olla tukemassa teitä entistäkin enemmän koulutustoiminnassanne. Tiedotamme säännöllisesti toiminnastamme ja tapahtumistamme nettisivullamme www.smokry.net sekä Facebookissa SMOK ry:n jäsenille tarkoitetussa suljetussa ryhmässä. Ryhmän nimi on SMOK ry jäsenet. Mikäli sinulla ei ole hyväksyntää suljettuun ryhmään, ole yhteydessä hallitus@smokry.net.

Yhdistyksellä on myös avoin Facebook sivu, jossa voimme tiedottaa yhdistyksestämme.

Olemme SMOKin hallituksessa laatineet kaudelle 2017 toimintakalenterin, joka tuo selkeästi aikaisempaa suuremman määrän kouluttajatapahtumia. Tärkeänä uutena asiana on moottoripyöräkouluttajien tapaamis- ja koulutustapahtumat Pohjois-Suomessa. Näin parannamme selkeästi saavutettavuuttamme Pohjois-Suomessa asuvien jäseniemme keskuudessa ja mahdollistamme keskisen ja eteläisen Suomen kouluttajien osallistumisen tapahtumiin myös pohjoisessa. Toivomme, että Pohjoisen kouluttajat saapuvat sankoin joukoin uusiin tapahtumiimme ja levittävät sanaa SMOKista entistäkin toimivampana kouluttajayhdistyksenä. Toivomme, että tämä innostaa uusia kouluttajia yhdistyksemme piiriin. Kirjeessä on liitteenä SMOK Tapahtumakalenteri 2017.

Jäseniltämme on tullut yhteydenottoja koskien yhteistä ajopukuhankintaa. Käsittelimme asiaa hallituksen kokouksessa ja ongelmaksi muodostuu se, että toivottuja pukumalleja on useita. Päädyimme siirtämään hankinnan ainakin tältä kaudelta. Mikäli haluatte tilata perusmallisen SMOK-tekstiilipuvun (esim. Rukka GORE-TEX tms.), otamme palautetta asiasta mielellään vastaan. Jos tilaajia on riittävästi, pyydämme puvusta tarjouksen.

Pukuasian tiimoilta teimme kuitenkin ratkaisun myös tälle kaudelle. Puvun tilalle tarjoamme laadukkaan SMOK-liivin. Liivi varustetaan selkään tulevalla kiinteällä SMOK-tekstillä, irrotettavalle ”KOULUTTAJA” -tekstille sekä oman yrityksen tai yhdistyksen merkille varatulla Velcro tarra- alueella. Puvun etupuolelle on asemoitu Velcro-alue, johon on mahdollisuus laittaa mahdollinen auktorisoidun kouluttajan merkki ja muut mahdolliset kouluttajatunnustukset. Siihen voi laittaa myös nimen. Merkit myydään erikseen. Liivi on tyylikäs ja sen voi tilata hintaan 40,00€ + mahdolliset postituskulut. Kokoja löytyy väliltä S-5XL. Koot vastaavat pukukokoja eli jos pukusi on L-kokoa, tilaa L-koon liivi. Liivi on nähtävillä vuosikokouksessa ja sen voi tilata sihteeriltä sähköpostitse osoitteesta jussi.korhonen(at)smokry.net.

Kokoonnumme jälleen vuosikokouksen ja kouluttajien ruosteenpoiston merkeissä Riihimäelle 22.4.2017. Ruosteenpoisto pidetään Riihimäen ajoharjoitteluradalla, Hirvijärventie 37 alkaen klo 12.00. Kokouspaikka on Hotelli Seurahuone, Hämeenkatu 29 ja kokous alkaa klo 17.00. Toivomme paikalle suurta määrää jäseniä päättämään yhteisistä tärkeistä asioista. Kirjeen liitteenä on kokouskutsu ja kokouksen esityslista.

MUISTATHAN MAKSAA JÄSENMAKSUSI ENNEN KOKOUSTA! t. Hallitus

SUOMEN MOOTTORIPYÖRÄKOULUTTAJAT RY:N VUOSIKOKOUS

Aika Lauantai 22.4 Klo 17:00 alkaen
Paikka Hotelli Seurahuone, Hämeenkatu 29, Riihimäki

Kutsutut Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry:n jäsenet. Osallistumisoikeus on kaikilla jäsenmaksunsa maksaneilla.

ESITYSLISTA

1§ Kokouksen avaus

2§ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

3§ Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien (2kpl) ja ääntenlaskijoiden (2kpl) valinta

4§ Esityslistan hyväksyminen

5§ Vuoden 2016 toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus

6§ Tilinpäätöksen vahvistaminen

7§ Päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä

8§ Kokouksen päättäminen

TERVETULOA

HALLITUS 

Pohjoisen kouluttajakurssi 28.-30.7.

lähettänyt Janne Tervola 5.4.2017 klo 7.49

Tervetuloa Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry:n ensimmäiselle, Pohjois-Suomessa järjestettävälle kouluttajakurssille! Kurssi järjestetään Oulussa 28.-30. heinäkuuta 2017.

Kurssin sisältö:

Kurssilla käsitellään moottoripyöräkouluttajan vaatimuksia, ajomekaniikkaa, ajamisen perusteita, sekä moottoripyöräilyn turvallisuuskehitystä.

Kurssilla harjoitellaan käytännön opetustyötä sekä pyörän hallintaa, muun muassa tasapainon hallintaa, jarruttamista, ohjaamista, kaarreajoa, hätä- ja erikoistilanteita ja ajamista vaativissa olosuhteissa.

Kurssin osallistujat pääsevät kurssilla kouluttamaan oikeita oppilaita ja saavat siihen opastusta kurssin kouluttajilta.

Kenelle kurssi on tarkoitettu:

Kurssi on tarkoitettu kaikille moottoripyöräkouluttajille, tutkinnonvastaanottajille ja mopokouluttajille, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan. Kurssi on erityisen suositeltava niille, jotka aikovat pätevöityä kouluttajina ja osallistua SMOKin kouluttajatesteihin.

Aikataulu, majoitus ja hinta:

Kurssi järjestetään OuluZonen Moottoriurheilukeskuksessa ja sen ympäristössä. OuluZone sijaitsee noin 30 km päässä Oulun keskustasta itään valtatien numero 20 (Kuusamontien) varrella. Kurssi alkaa perjantaina 28.7. klo 15.00 Tutustumisella OuluZonen moottorirataan ja se päättyy sunnuntaina 30.7. iltapäivällä. Kurssille tarvitset mukaan tieliikenteeseen rekisteröidyn moottoripyörän ja asianmukaiset ajovarusteet.

Kurssin hinta on 490 € sisältäen koulutuksen, majoituksen, ruoan ja oppimateriaalit.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset jussi(at)motoristiopisto.com


Tervetuloa kehittämään taitoja SMOKin kouluttajakurssille!

Kouluttajakurssi 2017

lähettänyt Juho Levanen 22.3.2017 klo 4.34   [ 10.4.2017 klo 22.44 päivitetty ]

SMOK KOULUTTAJAKURSSI 2017

Tervetuloa Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry:n kouluttajakurssille! Vuonna 2017 kurssi järjestetään Riihimäellä 16.-18. kesäkuuta.

Tsekkaa mainosvideo kurssista Youtubesta! https://www.youtube.com/watch?v=CX3qDkrfDiQ

Kurssin sisältö:

Kurssilla käsitellään moottoripyöräkouluttajan vaatimuksia, ajomekaniikkaa, ajamisen perusteita, sekä moottoripyöräilyn turvallisuuskehitystä.

Kurssilla harjoitellaan käytännön opetustyötä sekä pyörän hallintaa, muun muassa tasapainon hallintaa, jarruttamista, ohjaamista, kaarreajoa, hätä- ja erikoistilanteita ja ajamista vaativissa olosuhteissa.

Kurssin osallistujat pääsevät kurssilla kouluttamaan oikeita oppilaita ja saavat siihen opastusta kurssin kouluttajilta.

Kenelle kurssi on tarkoitettu:

Kurssi on tarkoitettu kaikille moottoripyöräkouluttajille, tutkinnonvastaanottajille ja mopokouluttajille, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan. Kurssi on erityisen suositeltava niille, jotka aikovat pätevöityä kouluttajina ja osallistua SMOKin kouluttajatesteihin.

Aikataulu, majoitus ja hinta:

2017 Kurssi järjestetään Riihimäen Ajoharjoitteluradalla ja Riihimäen ympäristössä. Kurssi alkaa perjantaina 16.6. klo 12 ja päättyy sunnuntaina 18.6. iltapäivällä. Kurssille tarvitset mukaan tieliikenteeseen rekisteröidyn moottoripyörän ja asianmukaiset ajovarusteet.

Kurssin hinta on 490€ sisältäen koulutuksen, majoituksen, ruoan ja oppimateriaalit. Lisätiedot ja ilmoittautumiset juholevanen@gmail.com

Tervetuloa kehittämään taitoja SMOKin kouluttajakurssille! 

Tapahtumakalenteri 2017

lähettänyt Janne Tervola 22.2.2017 klo 9.10

SMOKin tulevia tapahtumia. Listaa päivitetään sitä mukaa kun tapahtumien tiedot tarkentuvat.

Huhtikuu
22.4. Etelän ruosteenpoisto, Riihimäki klo 12.00-16.00
22.4. Vuosikokous, Riihimäki klo 17.00

Toukokuu
14.5. Ratapäivä, Pesämäki
21.5. Pohjoisen ruosteenpoisto, Oulu, OuluZone

Kesäkuu
2.6. Ratapäivä, Alastaro klo 17-20
16.–17.6. Kouluttajakurssi, Riihimäki

Heinäkuu
1.-2.7. Ratakurssi, Pesämäki
3.-5.7. Pohjoisen enduro, sopii myös isoille pyörille, mahdollisuus kouluttajatestien enduro-osion suorittamiseen, Saariselkä lisätiedot http://www.motojysky.fi/uutiset.html?77183
22.7. Ratapäivä, Alastaro klo 17-20
28.7. Pohjoisen ratapäivä, Oulu, OuluZone
29.–30.7. Pohjoisen kouluttajakurssi, Oulu, OuluZone

Elokuu
5.-6.8. Kouluttajatestit, Pesämäki
Opintomatka, kohde vielä avoin

Syyskuu
16.-17.9. Etelän enduro, koulutusta ja kouluttajatestien enduro-osio, Harjavalta

Joulukuu
SMOK pikkujoulut

SMOK Enduro 2016

lähettänyt Juho Levanen 11.8.2016 klo 9.28

Smok-enduroa harrastellaan Karhu-enduron mahtavilla reiteillä 3.- 4.9.2016 Järilässä/Harjavallassa.

Päivä aloitellaan lauantaina klo 10 kokoontumalla Harjavallassa 2-tien varrella Hiittenharjun Hotellin viereisellä Teboililla.
http://www.teboil.fi/asemaverkosto/harjavalta/harjavalta/

Maastoon siirtyminen klo 10.15, siis tankkaukset ja eväiden hankinta ennen sitä!!! Ole ajoissa paikalla – ei sinne metsään itse löydä eikä siellä kukaan enää puhelimeen vastaa!

Ota matkaan omat eväät, siis leipää, makkaraa ja riittävästi juotavaa. Hommaa ne etukäteen, Teboililla ei ole elintarvikemyyntiä! Maastossa on kaasugrilli yhteisessä käytössä.

Maastossa päivä aloitetaan kevyellä enduroryhmäkoulutuksella. Kierretään reitti siten että pysähdytään erilaisissa kohteissa, joissa kokenut endurokouluttaja antaa vinkkejä oikeaan toimintaan mm pehmeällä hiekalla, nopeissa käännöksissä, kivikossa, nousuissa ja laskuissa. Iltapäivää jatketaan omaan tahtiin ajaen.

Järilän maasto on mitä parhaiten enduroon sopivaa kangasmetsää ja soramontun reunaa – löytyy myös mäkiä, kivikkoa ja löysää hiekkaa! Eniten hommasta nauttii kun alla on oikea enduropyörä tai vähintään kunnon nappularenkaat ja maastoon tarkoitettu alusta. Crossipyörälläkin saa ajaa, kunhan se on muuten asiallisessa kunnossa. Reitin pääsee ympäri myös ensikertalainen, mutta hiki siinä tulee :) Maastoliikennevakuutus on pakollinen jo oman turvasi takia!

Pyörä ajoa varten sinun pitää hommata itse. Mahdollinen vuokrauspaikka on Motopalvelu Niemitalo Orimattilassa, p.0400 492410/Timo Niemitalo.

Kouluttajatestien maasto-osuus on mahdollista suorittaa, kun ilmoitat sen ilmoittautumisesi yhteydessä. Testissä on osoitettava, että pärjää pyörän kanssa myös maastossa. Kisavauhtia ei tavoitella, mutta pitää reitti ympäri päästä. Maastoajo on suoraan hyväksytty, jos olet ajanut maaliin asti SML:n alaisen endurokilpailun, myös GGN hyväksytään :)

Ennen pimeätä siirrytään Hiittenharjun hotellille. Sauna ja uima-allas on varattu meille klo 17 alkaen ja klo 19 on runsas mutta edullinen puffet-illallinen.

Ajoa jatketaan sunnuntaina omien halujen ja voimien mukaan
Tapahtuma on suunniteltu 2 päiväiseksi mutta voit osallistua myös vain toiselle päivälle. Toivottavaa olisi

mahdollisimman runsas osanotto molemmille päiville ja hauska yhteinen illanvietto siihen väliin!

Osallistumismaksu 50€ maksetaan SMOK ry tilille:FI7457008120037325 (kuitti mukaan!) tai käteisellä paikan päällä.
Maksu sis. Reittimaksun 2pv, koulutuksen, saunan ja uima-altaan. Maksu on kaikille sama: reittimaksu la-su, saunot tai et. Maksu sisältää myös kouluttajatestin maastoajo-osuuden.

Illallisen ja majoituksen maksat itse hotellilla. Illallisen hinta on 15€ luokkaa, tarkka hinta vahvistuu vasta ensi viikolla. Oheisesta linkistä voit varata edullisen majoituksen pe-la, la-su tai vaikka koko viikonlopuksi! 2 hh aamupalalla maksaa vai 79€ vrk, siis alle 40/nokka.

Ilmoittautuminen pikimmiten: vasku@liikennekouluopix.fi Huonevarauksen teet itse viimeistään 26.8. kiintiöstämme ”Suomen Moottoripyöräkouluttajat”

Finlandia Hotelli Hiittenharju Hiittenharjuntie 1
29200 Harjavalta
GSM+358 44 561 0010
myynti@hotellihiittenharju.fi http://www.hotellihiittenharju.fi

Keskustelua ja lisätietoja SMOKin facebook-sivuilla 

SMOK ry jäsentiedote

lähettänyt Juho Levanen 1.5.2016 klo 11.30

Moro Smokkilaiset!

Vuosikokous ja ruosteenpoisto pidettiin Riihimäellä 16.4. Ruostetta oli
poistamassa yli 20 innokasta, kiitokset kävijöille!

Vuosikokouksessa hallitukseen valitut ja heidän vastuualueensa:

Juho Levänen, puheenjohtaja
Timo Ronkainen, vpj ja ratavastaava
Jussi Korhonen, sihteeri
Tommi Lumiaho, kassa
Tero Hannula, koulutusvastaava
Juha Vaskunlahti, testivastaava
Janne Tervola, endurovastaava

Kouluttajakurssille on vielä hyvin tilaa! Kouluttajakurssi on
ensiviikolla
to-la Joutsassa, lisätietoa liitteenä.

Opintomatkan viimeinen ilmoittautuminen on 5.5.! Opintomatkasta myös
lisätietoa liitteenä.

Muut SMOKin tapahtumat löydät nettisivuilta www.smokry.net
Jos olet Facebookissa pyydä hallituksen jäseniä lisäämään sinut SMOKin
ryhmään.

Muistathan myös smokkilaisten alennukset Eurobikerilta -20% ovh
hinnoista
ja MP-Expertiltä autojen ja moottoripyörien kiilotuksista!

PS. Muutamilla jäsenillä on vielä tämän vuoden jäsenmaksu rästissä,
ilmoitathan hallitukselle jos et halua jatkaa jäsenenä.

Terveisin
SMOK ry Hallitus

SMOKin tapahtumia 2016

lähettänyt Juho Levanen 20.3.2016 klo 10.30   [ 20.3.2016 klo 10.31 päivitetty ]

Tässä vuoden 2016 tapahtumakalenteri:

- Kouluttajakurssi on Joutsassa 5.-7.5. Lisätietoja liitteenä

- Ratakouluttajakurssi on Pesämäellä 11.-12.6. Tämän kesän kaikki paikat on jo varattu mutta kurssi järjestetään ehkä kovan kysynnän takia jossain vaiheessa uudestaan.

- Opintomatka suuntautuu Monzaan 17.7.-28.7. Lisätietoja liitteessä.

- Testit ovat 6.-7.8. Pesämäellä. Lauantaina 6.8. on mahdollista ajaa rataa ja harjoitella käsittelytehtäviä. Testipäivä sunnuntaina 7.8.

- Ratapäivä Alastarossa 3.6. 17-20. Myös ensikertalaiset ovat tervetulleita. Kokeneemmilta kuskeilta saa opastusta kun käy nykäsemässä hihasta. Ratamaksu 35€, maksetaan SMOKin tilille. SMOKin jäsenet voivat myös osallistua TuMPin ratapäiville. Päivämäärät ovat 8.6., 14.7. ja 24.8. klo 18-20. Maksetaan paikanpäällä 35€/kerta.

- SMOK enduro todennäköisesti Syyskuussa, aikataulu tarkentuu lähempänä

1-10 of 54