Toimintakalenteri 2021

24.4.2021 Räyskälä, ilmailukeskus

Vuosikokous, ruosteenpoisto ja kouluttajetestit aloittavat SMOKin ajokauden lauantaina 24.4.

Vuosikokous myöhemmin samana päivänä Portaan Nahkurin verstaalla, siellä myös illallinen, sauna ja majoittumismahdollisuus.

Ajomatka näiden kohteiden välillä on noin 15 minuuttia.

Tapahtumasta tiedotetaan lisää myöhemmin.

3.-7.5. Nastola, Pajulahden Urheiluopisto

Kertaa taitojasi tai suorita Liikenneturvan MPEAK-kouluttajakurssi Liikenneturvan ja SMOKin auktorisoitujen kouluttajien ohjauksessa.

Kurssi on peruttu.

7.5.2021 Oulu, Ouluzone

Pohjoisen ruosteenpoisto klo 17.00-20.00 , ilmoittaudu sihteerillemme, Jussi Korhoselle.

4.6.2021 Alastaro

Ratavuoro ja ratatestit Alastaro TuMP-vuorolla 4.6.2021 klo 16–20. Ilmoittaudu Esa Elolle.

Huomio alla oleva, ratayhtön ohje:

Alastarolla polttoaineita ei saa pitää maassa ilman kaukaloa.

Aina kun tankataan, on alla oltava reunallinen pressu tai muovikaukalo estämässä mahdollisen ylivuodon tai täyteen tankkauksen. Radalla myytävänä niin pressuja reuna narulla/ketjulla, kuin kaukaloita. Valvontaa hoitaa ulkopuolinen kuvaaja, joka käy aluella ja toimittaa kuvat Elylle/aville. Väärinkäytöksistä seuraa aina rangaistus.

Toiminta voi loppua, jos toimimme väärin. Yksinkertaisesti sanottuna kevyt peite tai normaali pressu ei riitä tankkausalustaksi.

Tapahtumiin voidaan tehdä esimersiksi tankkauspaikka, jossa pressu, jossa saa sitten käydään tankkaamassa kaikki.

19.6.2021 Joutsa, Josemora

SMOK-Meeting, erilaisen ajamisen päivä, kouluttajakoulutuksen kertauspäivä. Päivä on jäsenille ilmainen. Tiedot majoituksesta ja ruokailusta päivitetään, jonka jälkeen tapahtumaan ilmoittautuminen avataan.

14.-24.7.2021 Ivalo, Saariselkä

Pohjoisen enduro ajetaan taas Saariselällä Six Nights Enduro -tapahtumassa. 14.7.-16.7. ajetaan adventurepyörillä ja 18.7.-20.7. sekä 22.7.-24.7. pienemmillä enduroilla.

Aja endurosafaria hyvässä seurassa kilpa- tai matkaendurolla. Voit suorittaa myös endurotestin Saariselän upeilla reiteillä. Tapahtuman järjestää MotoJysky.

Mahdollisuus suorittaa tapahtuman ohessa endurotesti. Teoriakokeeseen osallistuminen ei edellytä ajamista ja se onnistuu sopimalla Janne Tervolan kanssa. Ajamaan tuleva ilmoittaudu tapahtuman kotisivujen kautta tästä linkistä.

Heinä-elokuu

SMOK-testipäivä heinä-elokuun vaihteessa, päivämäärä vielä avoin

Syyskuu

SMOK-enduropäivä on vielä avoin