SMOK endurokoulutus ja maastoajotestit 15. ja 16.10. Riihimäellä

Post date: 15.8.2011 7:32:21

Lauantain 15.10. koulutus on tarkoitettu kaikille jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita enduroharrastuksen aloittamisesta, tai muuten haluavat joitakin lisävinkkejä maastossa ajamiseen. Pyörän koko ei ole este. Saat koulutusta tarvittaessa myös möhköendurolla.

Koulutuspäivä on erityisen kannattava myös sunnuntaina samassa paikassa ajettavaan maastoajotestiin osallistuville. Toki päivä hienossa maastossa hyvien kavereiden kanssa sopii kokeneellekin konkarille! Lauantai ja sunnuntai ovat kaksi eri tapahtumaa. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen päivään.

Koulutuspäivänä porukka jaetaan kokemuksen mukaan ryhmiin, jotka harjoittelevat mm. oikeaa ajoasentoa istuen ja seisten, jarruttamista, pyörän kääntämistä jarrulla ja kaasulla, ylä- ja alamäkien ajoa, patikkoa, pehmeikköä, kivikkoa, tukkeja ja esteiden ylistystä.

Kouluttajina toimivat Timo Anttila, Taru Koskinen, Janne Tervola ja Jyrki Hannonen.

Lauantaina kokoontuminen MotoJyskyllä (Kinturinkuja 2, 11120 Riihimäki, ajo-ohjeet MotoJyskyn sivuilta) klo 10 jonka jälkeen siirtyminen maastoon.

Sunnuntaina 16.10. endurotestipäivänä kokoonnutaan kello 11.

Hinnat ovat samat kuin viime vuonna, niistä lisätietoa sähköpostiinne, kun olemme saaneet majoitustarjouksen. Lempivaarassa on ollut tulipalo, joten odottelemme tarjousta hotelli Seurahuoneelta.

Voit siis osallistua:

- lauantain endurokoulutuspäivälle

- sunnuntain endurotestipäivälle

- molempiin (huomaa silloin reittimaksu / pyörän ja varusteiden vuokra / maksu 2x)

- sunnuntain ajopäivään

- nappularenkailla varustetulla möhköendurolla, kysy tästä tarvittaessa Jannelta 040 34 24 304

Ilmoittautuminen testeihin ja koulutukseen Timo Ronkainen puh. 050 585 5040 timppa.ronkainen@gmail.com