Kouluttajakurssi 2017

Post date: 22.3.2017 11:34:07

SMOK KOULUTTAJAKURSSI 2017

Tervetuloa Suomen Moottoripyöräkouluttajat ry:n kouluttajakurssille! Vuonna 2017 kurssi järjestetään Riihimäellä 16.-18. kesäkuuta.

Tsekkaa mainosvideo kurssista Youtubesta! https://www.youtube.com/watch?v=CX3qDkrfDiQ

Kurssin sisältö:

Kurssilla käsitellään moottoripyöräkouluttajan vaatimuksia, ajomekaniikkaa, ajamisen perusteita, sekä moottoripyöräilyn turvallisuuskehitystä.

Kurssilla harjoitellaan käytännön opetustyötä sekä pyörän hallintaa, muun muassa tasapainon hallintaa, jarruttamista, ohjaamista, kaarreajoa, hätä- ja erikoistilanteita ja ajamista vaativissa olosuhteissa.

Kurssin osallistujat pääsevät kurssilla kouluttamaan oikeita oppilaita ja saavat siihen opastusta kurssin kouluttajilta.

Kenelle kurssi on tarkoitettu:

Kurssi on tarkoitettu kaikille moottoripyöräkouluttajille, tutkinnonvastaanottajille ja mopokouluttajille, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan. Kurssi on erityisen suositeltava niille, jotka aikovat pätevöityä kouluttajina ja osallistua SMOKin kouluttajatesteihin.

Aikataulu, majoitus ja hinta:

2017 Kurssi järjestetään Riihimäen Ajoharjoitteluradalla ja Riihimäen ympäristössä. Kurssi alkaa perjantaina 16.6. klo 12 ja päättyy sunnuntaina 18.6. iltapäivällä. Kurssille tarvitset mukaan tieliikenteeseen rekisteröidyn moottoripyörän ja asianmukaiset ajovarusteet.

Kurssin hinta on 490€ sisältäen koulutuksen, majoituksen, ruoan ja oppimateriaalit. Lisätiedot ja ilmoittautumiset juholevanen@gmail.com

Tervetuloa kehittämään taitoja SMOKin kouluttajakurssille!