Kouluttajakurssi 8.-10.5. Joutsassa

SMOK Moottoripyöräkouluttajakurssi Joutsassa 8.-10.5.2020

(Tulostettava kurssiesite sivun alareunassa)

Kurssilla opit moottoripyöräkouluttajan perustaidot. Kolmipäiväisen kurssin pääpaino on ajamisessa ja ajoharjoituksien ohjaamisessa.

Ensimmäisen päivän teoriaosuudessa käsitellään ennakkotehtävien lisäksi moottoripyöräilyn turvallisuuskehitystä, ajamisen perusteita, moottoripyörän ajomekaniikkaa ja kouluttajavaatimuksia.

Moottoriradalla ja maantiellä harjoitellaan tasapainon hallintaa, jarruttamista, ohjaamista, kaarreajoa, hätä- ja erikoistilanteita, ajamista vaativissa olosuhteissa sekä käytännön opetustyötä. Opetusharjoitusten oppilaina kurssilla toimivat rivimotoristit.

Kurssi on tarkoitettu kaikille moottoripyöräkouluttajaksi aikoville motoristeille. Se sopii myös moottoripyöräkouluttajille ja tutkinnon vastaanottajille, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan ja kouluttajavalmiuksiaan.

Kurssi on hyvin suositeltava etenkin niille, jotka aikovat pätevöityä kouluttajina ja osallistua SMOKin moottoripyöräkouluttajatesteihin. Kurssin kouluttajina toimivat auktorisoidut kouluttajat.

Kurssi alkaa perjantaina 8.5. kello 13 kurssin majoitustiloissa Lamminmäen Tilalla.

Lauantain ja sunnuntain ajo- ja opetusharjoitukset pidetään Joutsan Seudun Moottoriradalla. Majoituksesta ajoharjoitteluradalla on noin 10 minuutin matka. Kurssi päättyy sunnuntaina kello 16.

Kurssin hinta on 550 euroa. Se sisältää koulutuksen, materiaalin, ratamaksut, majoituksen täysihoidolla ja halukkaille SMOKin vuoden 2020 jäsen- ja liittymismaksun.

Kurssille osallistujana tarvitset mukaan moottoripyörän ajovarusteineen. Moottoripyörän käsittelytaidot tulisi olla sillä tasolla, että nykymuotoinen A-ajokortin käsittelykoe ei tuota vaikeuksia.


Ilmoittaudu viimeistään 6.4.2020 tästä linkistä.

Lisätietoja: Kurssin johtaja Jari Jokilampi, puh 050 0731 445

SMOK_flyer_A5_2020 Kouluttajakursi.pdf